Willem II strijdt om punt bij ADO, NAC houdt periodetitel in zicht

Willem II strijdt om punt bij ADO, NAC houdt periodetitel in zicht

Willem II heeft zondag een belangrijke wedstrijd gespeeld tegen ADO Den Haag. De Tilburgers streden om een punt om zo de periodetitel in zicht te houden. Willem II begon sterk aan de wedstrijd en kreeg al snel een kans om de score te openen. Na een goede aanval werd de bal voorgezet naar de penaltystip, maar de bal ging net over het doel.

In de tweede helft kreeg Willem II weer kansen, maar deze werden niet benut. ADO Den Haag kreeg ook kansen, maar deze werden ook niet benut. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 0-0 gelijkspel.

Hoewel Willem II niet het resultaat had gehaald dat ze hadden gehoopt, hebben ze toch een belangrijk punt behaald. Door dit gelijkspel blijft Willem II in de race om de periodetitel. NAC Breda is ook nog in de race om de titel, maar heeft nog maar één punt voorsprong op Willem II.

Het wordt dus een spannende race tussen Willem II en NAC Breda om de periodetitel. Willem II zal er alles aan doen om de titel te behalen, maar NAC Breda zal er ook alles aan doen om de titel te behouden. Het zal dus afwachten zijn wie er uiteindelijk met de titel vandoor gaat.