Willem II ontslaat Robbemond na zware nederlaag tegen NAC

Willem II heeft vandaag een zware nederlaag geleden tegen NAC. Na de wedstrijd heeft Willem II direct besloten om hoofdtrainer Adrie Koster te ontslaan. Koster was sinds juli 2019 de trainer van Willem II, maar heeft nu plaatsgemaakt voor interim-trainer Erwin Robbemond.

Robbemond is een ervaren trainer die al meerdere clubs heeft getraind, waaronder FC Utrecht, NEC en FC Twente. Hij heeft een goede reputatie als het gaat om het trainen van teams en heeft al veel successen geboekt.

De verwachting is dat Robbemond Willem II kan helpen om de prestaties te verbeteren. Willem II staat momenteel op de twaalfde plaats in de Eredivisie en heeft dit seizoen al veel punten verspeeld. Robbemond zal de komende weken hard werken om de prestaties van Willem II te verbeteren.

Het is nog niet duidelijk hoe lang Robbemond bij Willem II zal blijven. Het is mogelijk dat hij alleen voor de resterende wedstrijden van dit seizoen wordt ingezet, maar het is ook mogelijk dat hij langer bij de club blijft. In ieder geval zal hij de komende weken hard werken om Willem II naar een hoger niveau te brengen.