Willem II en TOP Oss wedstrijd afgelast door zware regenval

De voetbalwedstrijd tussen Willem II en TOP Oss die vandaag zou plaatsvinden, is afgelast vanwege de zware regenval. De KNVB heeft de wedstrijd uit voorzorg afgelast omdat de velden te nat zijn om op te spelen.

De supporters van Willem II en TOP Oss hadden zich al op de wedstrijd verheugd, maar door de zware regenval was het niet mogelijk om de wedstrijd te laten doorgaan. De KNVB heeft de wedstrijd uit voorzorg afgelast omdat het veld te nat is om op te spelen.

De KNVB heeft aangegeven dat de wedstrijd op een later tijdstip zal worden gespeeld. Er is nog geen nieuwe datum bekend gemaakt, maar de KNVB heeft aangegeven dat de wedstrijd zo snel mogelijk zal worden ingehaald.

De supporters van Willem II en TOP Oss zullen dus nog even geduld moeten hebben voordat ze de wedstrijd kunnen aanschouwen. De KNVB heeft aangegeven dat er zo snel mogelijk een nieuwe datum zal worden bekend gemaakt.

Het is jammer dat de wedstrijd tussen Willem II en TOP Oss vanwege de zware regenval is afgelast, maar het is begrijpelijk dat de KNVB de wedstrijd uit voorzorg heeft afgelast. Hopelijk kunnen de supporters binnenkort genieten van een mooie wedstrijd tussen Willem II en TOP Oss.