Willem II benoemt eerste buitenlandse trainer sinds ontslag Robbemond in deze eeuw

Willem II benoemt eerste buitenlandse trainer sinds ontslag Robbemond in deze eeuw

In een historische stap heeft Willem II vandaag de eerste buitenlandse trainer sinds het ontslag van Jan Robbemond in deze eeuw aangesteld. De nieuwe trainer is de Zweedse ervaren coach, Peter Wettergren.

Wettergren heeft een lange carrière in het voetbal, met meer dan twintig jaar ervaring als coach. Hij heeft gewerkt bij veel clubs in Europa, waaronder FC Groningen, Helsingborgs IF en IFK Göteborg.

Willem II is erg blij met de aanstelling van Wettergren. Volgens de club is hij de perfecte persoon om de club naar een hoger niveau te tillen. Wettergren is bekend om zijn aanpak van het spel, waarbij hij veel waarde hecht aan techniek, tactiek en hard werken.

De club is ook verheugd dat ze een buitenlandse trainer hebben aangesteld. Het is de eerste buitenlandse trainer die Willem II in deze eeuw heeft gehad sinds het ontslag van Jan Robbemond in 2001.

De komst van Wettergren is een belangrijke stap voor Willem II. De club hoopt dat hij de club naar een hoger niveau kan tillen en dat hij de spelers kan helpen hun potentieel te bereiken. Met zijn ervaring en kennis is hij de perfecte persoon om de club naar de top te brengen.