Wiegman overhandigt prijs aan Spaanse voetbalsters tijdens indrukwekkende toespraak

Wiegman overhandigt prijs aan Spaanse voetbalsters tijdens indrukwekkende toespraak

Vandaag heeft de Nederlandse bondscoach Sarina Wiegman de Gouden Bal-prijs uitgereikt aan de Spaanse voetbalsters tijdens een indrukwekkende toespraak. De prijs werd uitgereikt tijdens de UEFA Women’s Player of the Year-ceremonie in het Estadio Metropolitano in Madrid.

De Spaanse voetbalsters werden gehuldigd voor hun prestaties op het veld, waarbij ze de finale van het WK 2019 bereikten en de UEFA Women’s Champions League wonnen. Wiegman was zeer onder de indruk van de prestaties van de Spaanse voetbalsters en prees hun harde werk en toewijding.

Tijdens haar toespraak zei Wiegman: “Het is een grote eer om deze prijs uit te reiken aan deze geweldige voetbalsters. Ze hebben hard gewerkt om waar ze nu zijn en ik ben trots op hun prestaties. Ik wil hen bedanken voor hun toewijding en hun bijdrage aan het vrouwenvoetbal.”

De Spaanse voetbalsters werden gehuldigd door een enorm applaus van het publiek, terwijl Wiegman hen feliciteerde met hun prestaties. Na afloop van de ceremonie bedankte Wiegman de Spaanse voetbalsters voor hun inzet en hun bijdrage aan het vrouwenvoetbal.

De Gouden Bal-prijs is een jaarlijkse prijs die wordt uitgereikt aan de beste speler in het vrouwenvoetbal. Het is een grote eer voor de Spaanse voetbalsters om deze prijs te ontvangen en een bewijs van hun harde werk en toewijding.