Wiegman en Jonker verwachten geen opzettelijk verlies bij Schotse derby: 'Grote rivaliteit'

Wiegman en Jonker verwachten geen opzettelijk verlies bij Schotse derby: ‘Grote rivaliteit’

De Schotse derby tussen Glasgow Rangers en Celtic staat voor de deur en de verwachtingen zijn hoog. Hoewel de twee teams al jarenlang grote rivalen zijn, verwachten bondscoaches Sarina Wiegman en Peter Jonker geen opzettelijk verlies.

De twee coaches hebben bevestigd dat ze geen opzettelijk verlies verwachten tijdens de Schotse derby. Wiegman en Jonker zijn ervan overtuigd dat de twee teams hun best zullen doen om te winnen. Ze hebben ook gezegd dat ze de grote rivaliteit tussen de twee teams respecteren.

De Schotse derby is een van de meest bekeken voetbalwedstrijden ter wereld. Het is een van de meest intense rivaliteiten in het voetbal, met een lange geschiedenis van spanning tussen de twee teams. De twee teams hebben al jarenlang een heftige strijd om de overwinning, waardoor de wedstrijd altijd spannend is.

Hoewel er veel spanning is tussen de twee teams, verwachten Wiegman en Jonker dat er geen opzettelijk verlies zal plaatsvinden. Ze benadrukken dat de twee teams hun best zullen doen om te winnen en dat ze de rivaliteit tussen de twee teams respecteren.

De Schotse derby is altijd een belangrijke wedstrijd geweest voor beide teams. Het is een wedstrijd waar veel supporters naar uitkijken en waar veel spanning aanwezig is. Hoewel er veel spanning is, verwachten Wiegman en Jonker geen opzettelijk verlies tijdens de wedstrijd.