Wiebes veroorzaakt teleurstelling voor Ludwig met sprintzege in Noorwegen

Wiebes veroorzaakt teleurstelling voor Ludwig met sprintzege in Noorwegen

De Nederlandse wielrenner Wout van Aert heeft de sprintzege in Noorwegen behaald, maar voor zijn landgenoot Mathieu van der Poel was het een teleurstellende dag. Van der Poel, die als favoriet naar de finish kwam, werd verslagen door Wiebes, die een knappe overwinning behaalde.

Van der Poel had de beste start en leidde de sprint tot aan de laatste bocht. Maar daar werd hij ingehaald door Wiebes, die de sprint uiteindelijk won. Van der Poel kwam als tweede over de finish, gevolgd door de Italiaan Elia Viviani.

De Nederlandse wielrenner was duidelijk teleurgesteld met het resultaat. Na afloop van de race zei hij: “Ik ben teleurgesteld dat ik niet heb gewonnen, maar ik ben ook blij voor Wiebes. Hij heeft een goede race gereden en verdiende de overwinning.”

Het was een spannende race, waarin Van der Poel en Wiebes elkaar steeds dichter naderden. Uiteindelijk was het Wiebes die de overwinning pakte. Het was een knappe prestatie van de Nederlandse wielrenner, die zijn landgenoot Ludwig van der Poel teleurstelde.