Wiebes en Vollering leiden Nederlandse ploeg op EK als titelverdedigers

Het Nederlandse wielerteam is er klaar voor om op het Europees Kampioenschap (EK) de titel te verdedigen. De ploeg wordt geleid door Annemiek van Vleuten en Anna van der Breggen, die beiden de titel vorig jaar wonnen. Daarnaast worden de Nederlandse rensters ondersteund door Marianne Vos, Chantal Blaak, Amy Pieters, Floortje Mackaij en Demi Vollering.

De Nederlandse ploeg is een van de meest succesvolle teams in de wielersport. De ploeg heeft al meerdere Europese titels gewonnen en heeft ook meerdere wereldtitels op hun naam staan. Dit jaar hopen ze opnieuw een titel te winnen.

De ploeg wordt geleid door twee ervaren coaches: Mathieu Wiebes en Jeroen Vollering. Wiebes is een ervaren wielercoach die al meerdere Europese titels heeft gewonnen. Vollering is ook een ervaren coach die al meerdere wereldtitels heeft gewonnen. Beide coaches zijn ervaren in het trainen van rensters en weten precies hoe ze de ploeg moeten leiden om de titel te verdedigen.

De ploeg heeft hard getraind voor het EK en is er klaar voor om de titel te verdedigen. De rensters zijn gemotiveerd en klaar om hun beste prestatie te leveren. Het Nederlandse team is vastbesloten om de titel te verdedigen en hoopt op een succesvol EK.