Wie volgt Wiebes en Jakobsen op als EK-wegrittens op Drentse vuilnisbelt?

Wie volgt Wiebes en Jakobsen op als EK-wegrittens op Drentse vuilnisbelt?

De Drentse vuilnisbelt is een van de meest populaire locaties voor Europese wegrittens. Het is een unieke locatie met een prachtig landschap en veel uitdagingen voor de renners. Maar wie volgt Wiebes en Jakobsen op als EK-wegrittens op de Drentse vuilnisbelt?

De Nederlandse renners Mathieu van der Poel en Tom Dumoulin zijn twee van de meest getalenteerde renners die momenteel actief zijn in het wegwielrennen. Van der Poel heeft al een aantal grote overwinningen behaald, waaronder de Amstel Gold Race en de Ronde van Vlaanderen. Ook Dumoulin heeft al een aantal grote overwinningen behaald, waaronder de Giro d’Italia en de Tour de France. Beide renners hebben een goede kans om Wiebes en Jakobsen op te volgen als EK-wegrittens op de Drentse vuilnisbelt.

Van der Poel is een van de meest veelzijdige renners in het peloton. Hij is sterk in het klimmen, maar ook in het sprinten. Daarnaast is hij ook een goede tijdrijder, wat hem een goede kans geeft om te winnen op de Drentse vuilnisbelt.

Dumoulin is ook een goede kanshebber om Wiebes en Jakobsen op te volgen als EK-wegrittens op de Drentse vuilnisbelt. Hij is een sterke klimmer en tijdrijder, wat hem een goede kans geeft om te winnen. Ook is hij erg sterk in het tactisch rijden, wat hem een voordeel geeft als het gaat om de tactische beslissingen die moeten worden gemaakt tijdens de race.

Er zijn nog andere renners die een goede kans hebben om Wiebes en Jakobsen op te volgen als EK-wegrittens op de Drentse vuilnisbelt. De Belgische renner Greg Van Avermaet is ook sterk in het klimmen en tactisch rijden, waardoor hij ook een goede kans heeft om te winnen. Ook de Nederlandse renner Bauke Mollema is sterk in het klimmen en tactisch rijden, waardoor hij ook een goede kans heeft om te winnen.

Het is moeilijk om te voorspellen wie er zal winnen bij de EK-wegrittens op de Drentse vuilnisbelt, maar Van der Poel, Dumoulin, Van Avermaet en Mollema zijn allemaal sterke kandidaten om Wiebes en Jakobsen op te volgen als EK-wegrittens op de Drentse vuilnisbelt.