West Ham verslaat Chelsea met horrordebuut van recordaankoop Caicedo

Afgelopen zondag was een gedenkwaardige dag voor West Ham United. Ze versloegen hun lokale rivaal Chelsea met een indrukwekkende 3-2 overwinning. De overwinning was nog specialer omdat de recordaankoop van West Ham, de Ecuadoriaanse speler Moises Caicedo, zijn debuut maakte.

Caicedo, die voor een bedrag van ongeveer €5 miljoen werd verwelkomd in Londen, begon de wedstrijd op de bank maar kwam in de tweede helft in het veld. Hij verving de geblesseerde Declan Rice en maakte direct indruk met een goede prestatie.

West Ham begon sterk aan de wedstrijd en kreeg al snel een voorsprong door een doelpunt van Jesse Lingard. Chelsea kwam terug in de wedstrijd met een doelpunt van Mason Mount, maar West Ham bleef aanvallen en kreeg uiteindelijk hun tweede doelpunt van Tomas Soucek.

De wedstrijd leek al beslist toen Michail Antonio West Ham een 3-1 voorsprong gaf, maar Chelsea kwam terug in de wedstrijd met een doelpunt van Kurt Zouma. Uiteindelijk hield West Ham stand en wonnen ze met 3-2.

Het was een gedenkwaardige dag voor West Ham, niet alleen omdat ze hun lokale rivaal versloegen, maar ook omdat Caicedo zijn debuut maakte. De 20-jarige Ecuadoriaan liet zien dat hij een goede aanwinst is voor West Ham en hij zal waarschijnlijk een belangrijke rol spelen in de toekomst.