Wesley Sneijder ziet geen basis meer voor terugkeer bij Ajax: ‘Ver weg van het DNA’

Wesley Sneijder heeft aangegeven dat hij geen basis meer ziet voor een terugkeer bij Ajax. De voormalige middenvelder van de Amsterdammers, die nu bij Al-Gharafa speelt, zei dat hij ver weg is van het DNA van de club.

Sneijder, die in 2019 afscheid nam van Ajax, zei dat hij het gevoel heeft dat hij ver weg is van de club. “Ik ben ver weg van het DNA van Ajax. Ik ben nu een andere speler, ik ben een andere persoon. Ik ben veranderd”, vertelde hij aan Fox Sports.

De 37-jarige Sneijder speelde tussen 2002 en 2007 voor Ajax. Hij won onder meer de Champions League met de club in 1995. Na zijn vertrek bij Ajax speelde hij voor onder meer Real Madrid, Inter Milan en Galatasaray.

Sneijder zei dat hij nog steeds veel liefde heeft voor Ajax. “Ik heb nog steeds veel liefde voor de club, maar ik ben veranderd. Ik ben een andere persoon en ik ben ver weg van het DNA van de club.”

Sneijder zei dat hij niet wil terugkeren naar Ajax, maar dat hij wel open staat voor een terugkeer als er een mogelijkheid is om iets te betekenen voor de club. “Als er een mogelijkheid is om iets te betekenen voor de club, dan ben ik altijd bereid om te helpen.”