Weghorst scoort na meer dan 500 minuten eindelijk zijn eerste doelpunt bij Hoffenheim

Na meer dan 500 minuten spelen bij zijn nieuwe club Hoffenheim heeft Weghorst eindelijk zijn eerste doelpunt gescoord. De Nederlandse spits maakte het doelpunt in de tweede helft van de wedstrijd tegen Mainz, waarmee hij Hoffenheim naar een 2-1 overwinning leidde.

Weghorst kwam in januari over van VfL Wolfsburg en had sindsdien moeite om zijn eerste doelpunt te maken. Hij speelde al meer dan 500 minuten voor Hoffenheim, maar tot nu toe had hij geen doelpunt gemaakt.

Gelukkig heeft Weghorst nu zijn eerste doelpunt gemaakt en is hij opgelucht dat hij eindelijk zijn eerste doelpunt heeft gescoord. “Ik ben erg blij dat ik mijn eerste doelpunt heb gemaakt”, zei Weghorst na de wedstrijd. “Het was een lange weg, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan.”

Hoffenheim-trainer Sebastian Hoeneß was ook blij met Weghorsts prestatie. “Weghorst heeft een geweldige prestatie geleverd en ik ben blij dat hij eindelijk zijn eerste doelpunt heeft gemaakt”, zei Hoeneß. “Hij heeft hard gewerkt om hier te komen en ik ben blij dat hij nu de vruchten plukt van al zijn harde werk.”

Weghorst is nu opgelucht dat hij zijn eerste doelpunt heeft gemaakt en hij hoopt dat hij meer doelpunten kan maken voor Hoffenheim. Als hij dit kan doen, dan is Hoffenheim op weg naar een succesvol seizoen.