Weghorst Baalt na Gemiste Kans: 'Ik Zat Met Een Zuur Gevoel Op De Bank'

Weghorst Baalt na Gemiste Kans: ‘Ik Zat Met Een Zuur Gevoel Op De Bank’

De Nederlandse spits Wout Weghorst heeft na de gemiste kans tegen FC Utrecht een zuur gevoel gehad. De aanvaller van VfL Wolfsburg had de mogelijkheid om de wedstrijd te beslissen, maar hij schoot de bal naast het doel. Na afloop van de wedstrijd vertelde Weghorst dat hij zich erg teleurgesteld voelde.

Weghorst had een grote kans om de wedstrijd te beslissen in de tweede helft. Na een goede aanval van Wolfsburg kreeg hij de bal voor het doel, maar hij schoot de bal naast het doel. Weghorst was erg teleurgesteld na de gemiste kans en vertelde dat hij zich zuur voelde.

“Ik zat met een zuur gevoel op de bank. Ik had de kans om de wedstrijd te beslissen, maar ik schoot de bal naast het doel. Ik had meer moeten doen om de bal in het doel te krijgen”, vertelde Weghorst na afloop van de wedstrijd.

Hoewel Weghorst teleurgesteld was over zijn gemiste kans, was hij tevreden met het spel van Wolfsburg. “We hebben een goede wedstrijd gespeeld en we hebben veel kansen gecreĆ«erd. We hadden de wedstrijd moeten winnen, maar helaas is dat niet gelukt”, aldus Weghorst.

Weghorst is een belangrijke speler voor Wolfsburg en hij heeft al veel doelpunten gemaakt dit seizoen. Hoewel hij teleurgesteld was over zijn gemiste kans, is hij vastbesloten om beter te presteren in de volgende wedstrijden.