Wedstrijd tussen Bayern en Union Berlin geannuleerd door hevige sneeuwval

Wedstrijd tussen Bayern en Union Berlin geannuleerd door hevige sneeuwval

De voetbalwedstrijd tussen Bayern München en Union Berlin, die zou plaatsvinden op zaterdag 16 januari 2021, is geannuleerd vanwege hevige sneeuwval. De wedstrijd zou plaatsvinden in de Allianz Arena in München.

De weersomstandigheden in München waren de afgelopen dagen extreem slecht. Er was een hevige sneeuwval en de temperaturen waren extreem laag. Deze omstandigheden maakten het onmogelijk om de wedstrijd te spelen.

De Duitse voetbalbond (DFB) heeft de beslissing genomen om de wedstrijd te annuleren. De DFB heeft gezegd dat de veiligheid van de spelers en het publiek voorop staat.

De DFB heeft ook gezegd dat er een nieuwe datum voor de wedstrijd zal worden gekozen. Het is nog niet bekend wanneer de wedstrijd zal worden gespeeld, maar het is waarschijnlijk dat de wedstrijd later dit jaar zal worden gespeeld.

De annulering van de wedstrijd is een grote teleurstelling voor de fans van beide teams. Ze hadden er naar uitgekeken om hun team aan het werk te zien in de Allianz Arena.

Het is jammer dat de wedstrijd is geannuleerd, maar het is begrijpelijk dat de DFB de veiligheid van iedereen voorop stelt. We hopen dat de wedstrijd op een later moment alsnog kan worden gespeeld.