Wat is er sinds de vermeende affaire met David Beckham gebeurd met Rebecca Loos?

Wat is er sinds de vermeende affaire met David Beckham gebeurd met Rebecca Loos?

In 2004 werd Rebecca Loos wereldberoemd toen de vermeende affaire met voetballer David Beckham naar buiten kwam. Hoewel er nooit bevestiging is geweest van deze affaire, heeft het Loos’ leven voor altijd veranderd.

Loos werd geboren in Madrid en groeide op in Nederland. Na haar middelbare school begon ze een carrière in de media, waar ze een baan kreeg bij de televisiezender MTV. In 2003 werd Loos aangenomen als persoonlijk assistente van Beckham, waar ze twee jaar voor werkte.

Na de vermeende affaire met Beckham kreeg Loos veel media-aandacht. Ze werd uitgenodigd om op verschillende televisieprogramma’s te verschijnen, waaronder Big Brother en Celebrity Love Island. Ze verscheen ook in verschillende tijdschriften en kranten.

In 2005 begon Loos haar eigen bedrijf, Rebecca Loos Ltd. Het bedrijf biedt publiciteitsdiensten aan, waaronder marketing, public relations en media-advies. Loos heeft ook een aantal boeken geschreven, waaronder ‘My Side of the Story’ en ‘The Other Woman’.

Loos heeft ook gewerkt als presentator voor verschillende televisieprogramma’s, waaronder ‘The Big Idea’ en ‘The Big Debate’. Ze is ook een veelgevraagd spreker op internationale conferenties en evenementen.

In 2008 trouwde Loos met haar vriend Sven Christjar Skaiaa. Ze hebben twee kinderen samen, een zoon en een dochter. Loos woont momenteel in Londen met haar gezin.

Hoewel de vermeende affaire met Beckham haar leven voor altijd veranderde, heeft Loos er het beste van gemaakt. Ze heeft een succesvol bedrijf opgericht en is een veelgevraagd spreker. Ondanks de media-aandacht die ze kreeg, heeft Loos haar leven op de rails weten te houden.