Warrior Nun krijgt toch vervolg in filmtrilogie na annulering van serie

De populaire Netflix-serie Warrior Nun is onlangs geannuleerd, maar fans kunnen opgelucht ademhalen. Er komt namelijk een vervolg in de vorm van een filmtrilogie.

De serie Warrior Nun is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Ben Dunn. De serie volgt de avonturen van de 19-jarige Ava, die wakker wordt in een lijkwade en ontdekt dat ze deel uitmaakt van een geheim genootschap van nonnen met bovennatuurlijke krachten. De serie werd goed ontvangen door kijkers en had een groot aantal fans.

Hoewel de serie door Netflix is geannuleerd, heeft de producent, Intrigue Entertainment, aangekondigd dat er een vervolg komt in de vorm van een filmtrilogie. De films zullen gebaseerd zijn op de graphic novel en zullen een verhaal vertellen dat verder gaat dan waar de serie ophield.

De producent heeft ook aangekondigd dat er een spin-off serie komt, die zich afspeelt in hetzelfde universum als Warrior Nun. Deze spin-off zal een compleet nieuw verhaal vertellen met nieuwe personages.

Hoewel de annulering van Warrior Nun teleurstellend was voor veel fans, kunnen ze nu opgelucht ademhalen. Er komt namelijk toch een vervolg in de vorm van een filmtrilogie en een spin-off serie. Fans kunnen dus weer uitkijken naar meer avonturen met Ava en haar nonnen.