War Child ontvangt 1,3 miljoen euro door Kerstconcert van The Streamers

Het Nederlandse goede doel War Child heeft een grote donatie ontvangen van het Kerstconcert van The Streamers. Het concert, dat op 24 december plaatsvond, heeft maar liefst 1,3 miljoen euro opgebracht.

War Child is een organisatie die zich inzet voor kinderen die leven in oorlogsgebieden. De organisatie biedt deze kinderen psychosociale hulp, onderwijs en bescherming. War Child is actief in meer dan 20 landen, waaronder Syriƫ, Afghanistan en Colombia.

Het Kerstconcert van The Streamers was een online evenement waar muzikanten uit de hele wereld aan meededen. De opbrengst van het concert is bestemd voor War Child. De organisatie is erg blij met deze donatie.

De directeur van War Child, Marit van den Berg, zegt: “Deze donatie is een enorme steun voor ons werk. We zijn erg dankbaar dat The Streamers dit evenement hebben georganiseerd om ons te helpen. Het geld zal worden gebruikt om kinderen te beschermen tegen de gevolgen van oorlog en geweld.”

War Child hoopt dat het voorbeeld van The Streamers anderen zal aansporen om ook iets te doen voor deze kinderen. De organisatie roept iedereen op om te doneren of een actie te starten om geld in te zamelen voor War Child.