Wanneer zal Femke Bol strijden voor een gouden medaille tijdens het WK atletiek? Hier is het programma.

Femke Bol is een Nederlandse atlete die al jarenlang meedoet aan internationale wedstrijden. Ze heeft al vele prijzen gewonnen, maar nog geen gouden medaille tijdens het WK atletiek. Nu is de vraag wanneer Femke Bol eindelijk die gouden medaille gaat winnen.

Het WK atletiek vindt dit jaar plaats van 27 september tot en met 6 oktober in Doha, Qatar. Femke Bol zal deelnemen aan verschillende onderdelen, waaronder de 100 meter sprint, de 200 meter sprint en de 4×100 meter estafette.

De 100 meter sprint is het eerste onderdeel waar Femke Bol aan mee zal doen. De finale van deze race is op 2 oktober. Als Femke Bol hier een goede prestatie neerzet, heeft ze een goede kans op een gouden medaille.

De 200 meter sprint is het tweede onderdeel waar Femke Bol aan mee zal doen. De finale van deze race is op 4 oktober. Ook hier heeft Femke Bol een goede kans op een gouden medaille als ze een goede prestatie neerzet.

De 4×100 meter estafette is het derde onderdeel waar Femke Bol aan mee zal doen. De finale van deze race is op 5 oktober. Ook hier heeft Femke Bol een goede kans op een gouden medaille als ze een goede prestatie neerzet.

Als Femke Bol goed presteert tijdens deze drie onderdelen, heeft ze een goede kans om eindelijk die gouden medaille te winnen tijdens het WK atletiek. We wensen Femke Bol veel succes en hopen dat ze deze droom kan verwezenlijken!