Wanneer spelen de twaalf Nederlandse darters op het WK darts?

Wanneer spelen de twaalf Nederlandse darters op het WK darts?

Het WK Darts is een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt gehouden door de Professional Darts Corporation (PDC). Elk jaar strijden de beste darters ter wereld om de titel van wereldkampioen. Ook Nederlandse darters doen mee aan dit evenement. Maar wanneer spelen de twaalf Nederlandse darters op het WK darts?

De twaalf Nederlandse darters die meedoen aan het WK darts zijn Jeffrey de Zwaan, Jermaine Wattimena, Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Vincent van der Voort, Danny Noppert, Benito van de Pas, Dirk van Duijvenbode, Christian Kist, Jan Dekker, Ron Meulenkamp en Jelle Klaasen. Zij spelen allemaal in de eerste ronde van het toernooi.

De eerste ronde van het WK darts begint op zondag 13 december 2020. De twaalf Nederlandse darters zullen hun eerste partij spelen tussen 13 en 16 december. De tweede ronde begint op dinsdag 22 december en de kwartfinales op donderdag 24 december. De halve finales worden gespeeld op vrijdag 25 december en de finale op zaterdag 26 december.

Het WK darts is een geweldig evenement om naar uit te kijken. De twaalf Nederlandse darters zullen hun best doen om zo ver mogelijk te komen in het toernooi. Het is spannend om te zien of een van hen de titel van wereldkampioen zal winnen.