VS-ster Rapinoe mist penalty bij afscheid: 'Dit is een zieke grap'

VS-ster Rapinoe mist penalty bij afscheid: ‘Dit is een zieke grap’

VS-ster Megan Rapinoe heeft afscheid genomen van de nationale ploeg met een teleurstellend resultaat. De penalty die ze nam in de laatste minuut van de wedstrijd tegen Japan werd gemist, waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Rapinoe, die als een van de meest invloedrijke spelers van de VS-ploeg wordt beschouwd, had de kans om haar internationale carrière af te sluiten met een overwinning. Helaas voor haar ging het niet zoals gepland. Na afloop van de wedstrijd was Rapinoe duidelijk teleurgesteld. “Dit is echt een zieke grap”, zei ze.

Hoewel Rapinoe de penalty miste, was ze nog steeds een van de meest opvallende spelers van de wedstrijd. Ze was constant aanwezig in het offensief en creëerde veel kansen voor haar teamgenoten. Haar vermogen om de bal te beheersen en te dribbelen was ook indrukwekkend.

Rapinoe heeft een lange carrière bij de nationale ploeg achter de rug. Ze heeft meer dan 200 wedstrijden gespeeld en heeft vele prijzen gewonnen, waaronder twee olympische medailles en een wereldkampioenschap. Ze zal worden herinnerd als een van de beste spelers die ooit voor het Amerikaanse team hebben gespeeld.

Hoewel Rapinoe’s afscheid niet zo ging als gepland, zal haar bijdrage aan het Amerikaanse team nooit worden vergeten. Ze zal altijd worden herinnerd als een legendarische speler die haar land met trots heeft vertegenwoordigd.