Vrouwenploegen van FC Twente en Ajax winnen voorafgaand aan de wedstrijd tussen hen

Vrouwenploegen van FC Twente en Ajax winnen voorafgaand aan de wedstrijd tussen hen

Vrouwenvoetbal is de laatste jaren steeds populairder geworden. Vooral de vrouwenploegen van FC Twente en Ajax hebben hierin een grote rol gespeeld. Afgelopen zaterdag was er een wedstrijd tussen deze twee ploegen en beide ploegen wonnen hun wedstrijd voorafgaand aan deze wedstrijd.

De vrouwenploeg van FC Twente won hun wedstrijd tegen PSV met 3-1. De doelpunten werden gescoord door Eshly Bakker, Dominique Janssen en Renate Jansen. De ploeg speelde een goede wedstrijd en liet zien dat ze klaar zijn voor de wedstrijd tegen Ajax.

De vrouwenploeg van Ajax won hun wedstrijd tegen FC Utrecht met 4-0. De doelpunten werden gescoord door Kika van Es, Liza van der Most, Kika van Es en Liza van der Most. Ook hier liet de ploeg zien dat ze klaar zijn voor de wedstrijd tegen FC Twente.

De wedstrijd tussen FC Twente en Ajax belooft een spannende wedstrijd te worden. Beide ploegen hebben laten zien dat ze klaar zijn voor de wedstrijd en het zal interessant zijn om te zien welke ploeg als winnaar uit de bus komt. Het belooft een mooie wedstrijd te worden en het is zeker de moeite waard om deze wedstrijd te volgen.