Vrijwilligers helpen bij het bewaken van supermarkten na overlast bij AZC's

Vrijwilligers helpen bij het bewaken van supermarkten na overlast bij AZC’s

De afgelopen weken hebben veel supermarkten in Nederland te maken gehad met overlast bij AZC’s. In sommige gevallen hebben mensen zelfs de supermarkten binnengevallen en dingen gestolen. Om dit te voorkomen, hebben veel supermarkten vrijwilligers gevraagd om te helpen bij het bewaken van de winkels.

De vrijwilligers zijn een belangrijke aanvulling op de beveiliging van de supermarkten. Ze staan voor de deur en controleren wie er naar binnen gaat. Ook houden ze een oogje in het zeil als er iets verdacht is. Daarnaast helpen ze klanten bij het vinden van producten, waardoor de winkelervaring voor iedereen beter wordt.

De vrijwilligers krijgen geen vergoeding voor hun werk, maar krijgen wel een kleine vergoeding voor hun reiskosten. Ook krijgen ze een certificaat als blijk van waardering voor hun inzet.

De vrijwilligers zijn een grote steun voor de supermarkten. Door hun aanwezigheid voelen klanten zich veiliger en wordt de overlast bij AZC’s voorkomen. Daarnaast helpen ze met het verbeteren van de winkelervaring voor iedereen.

Het is duidelijk dat vrijwilligers een belangrijke rol spelen bij het bewaken van supermarkten na overlast bij AZC’s. Ze helpen om de veiligheid te vergroten en zorgen ervoor dat klanten een goede winkelervaring hebben.