'Voorzitter veroorzaakt ophef door kus op mond van Spaanse Hermoso, verklaart: 'Vond het niet leuk'

‘Voorzitter veroorzaakt ophef door kus op mond van Spaanse Hermoso, verklaart: ‘Vond het niet leuk’

De wereldwijde voetbalwereld is in shock na de recente gebeurtenissen tussen de Spaanse voetballer Hermoso en de voorzitter van de Spaanse voetbalbond, Luis Rubiales. Tijdens een ceremonie om Hermoso te feliciteren met zijn selectie voor de Spaanse nationale ploeg, gaf Rubiales Hermoso een kus op de mond.

Het incident veroorzaakte veel ophef, waarbij veel mensen het ongepast vonden dat Rubiales zijn positie als voorzitter misbruikte om zo’n intieme daad te stellen. Rubiales heeft zich verontschuldigd voor het incident en verklaarde dat hij het niet leuk vond.

Hoewel Rubiales zei dat hij het niet leuk vond, zijn er veel mensen die twijfelen aan zijn verklaring. Veel mensen denken dat hij de kus opzettelijk gaf om Hermoso te laten weten dat hij de selectie van de nationale ploeg waardeerde.

Hoe dan ook, het incident heeft veel discussie veroorzaakt over wat wel en niet gepast is in de voetbalwereld. Het incident toont aan dat er duidelijke grenzen moeten worden gesteld aan wat wel en niet gepast is tussen mensen in verschillende posities.