Voorlopig geen nieuwe stroomaansluiting voor Haagse grootverbruikers

Voorlopig geen nieuwe stroomaansluiting voor Haagse grootverbruikers

De gemeente Den Haag heeft aangekondigd dat er voorlopig geen nieuwe stroomaansluitingen komen voor grote energieverbruikers in de stad. Deze maatregel is ingevoerd om te voorkomen dat de stroomvoorziening van de stad overbelast wordt.

De gemeente Den Haag heeft een aantal grote energieverbruikers, zoals bedrijven, die veel stroom nodig hebben. Deze bedrijven hebben een speciale aansluiting nodig om voldoende stroom te kunnen leveren. Maar de gemeente is bang dat als er te veel nieuwe stroomaansluitingen komen, de stroomvoorziening van de stad overbelast zal raken.

Om deze reden heeft de gemeente besloten dat er voorlopig geen nieuwe stroomaansluitingen zullen worden toegestaan voor grote energieverbruikers. De gemeente wil eerst een onderzoek doen naar de bestaande stroomvoorziening en naar de mogelijkheden om deze te verbeteren.

Het is belangrijk dat de gemeente Den Haag haar stroomvoorziening op orde houdt, zodat iedereen in de stad genoeg stroom heeft. De gemeente moet ervoor zorgen dat de stroomvoorziening betrouwbaar is en dat er geen overbelasting optreedt. Daarom is het belangrijk dat er voorlopig geen nieuwe stroomaansluitingen worden toegestaan voor grote energieverbruikers.