Voorbereiding US Open van Zandschulp gestopt door enkelblessure

De Nederlandse tennisser Botic van de Zandschulp heeft helaas moeten aankondigen dat hij zijn voorbereiding voor de US Open heeft moeten staken vanwege een enkelblessure. De 21-jarige tennisser uit Amsterdam had de afgelopen maanden hard gewerkt om zich voor te bereiden op het belangrijkste toernooi van het jaar.

Van de Zandschulp heeft een aantal weken geleden al last gekregen van zijn linker enkel. Na een aantal onderzoeken bleek dat hij een kleine blessure had opgelopen. Hoewel hij zijn best deed om de blessure te behandelen, kon hij niet verder trainen. Uiteindelijk heeft hij besloten om zijn voorbereiding voor de US Open te staken.

Het is een enorme teleurstelling voor de Nederlandse tennisser. Hij had er veel zin in om mee te doen aan het toernooi, maar door de blessure kan hij dit jaar niet meedoen. Van de Zandschulp heeft laten weten dat hij nu gaat werken aan zijn herstel. Hij hoopt dat hij zo snel mogelijk weer op het veld kan staan en kan beginnen met trainen voor toekomstige toernooien.

Het is jammer dat Van de Zandschulp niet mee kan doen aan de US Open, maar we hopen dat hij snel hersteld en weer op het veld kan staan.