Volleybalsters winnen moeiteloos tweede groepsduel op EK tegen Slowakije

De Nederlandse volleybalsters hebben hun tweede groepsduel op het Europees Kampioenschap (EK) tegen Slowakije moeiteloos gewonnen. Met 3-0 (25-15, 25-13, 25-13) was de overwinning voor de Nederlandse ploeg een feit.

De Nederlandse ploeg begon sterk aan de wedstrijd en liet al snel zien dat zij de wedstrijd wilden winnen. Met een goede aanval en stevige verdediging wisten de Nederlandse dames al snel een voorsprong te nemen. Ook in de tweede set bleven de Nederlandse volleybalsters sterk spelen en wisten zij de set met 25-13 te winnen. In de derde set werd de voorsprong van de Nederlandse ploeg alleen maar groter, waardoor zij uiteindelijk met 25-13 wonnen.

De Nederlandse ploeg heeft met deze overwinning een goede start gemaakt op het EK. De ploeg heeft nu twee wedstrijden gewonnen en staat bovenaan in hun groep. De Nederlandse volleybalsters hebben nu nog twee wedstrijden te gaan en hopen dat zij hun goede prestaties kunnen voortzetten.

De Nederlandse ploeg is er klaar voor om hun volgende wedstrijd tegen Turkije aan te gaan. De ploeg is vastberaden om ook deze wedstrijd te winnen en zo hun kans op het bereiken van de volgende ronde te vergroten.