Volleybalploeg sluit Europese Kampioenschapsgroepsfase met overwinning op Noord-Macedonië af

De Nederlandse volleybalploeg heeft de Europese Kampioenschapsgroepsfase met een overwinning op Noord-Macedonië afgesloten. De ploeg van bondscoach Gido Vermeulen won de wedstrijd met 3-1.

De Nederlandse ploeg begon sterk aan de wedstrijd en nam al snel een voorsprong. Na de eerste set was de stand 25-19 in het voordeel van Nederland. In de tweede set kwam Noord-Macedonië terug in de wedstrijd, maar Nederland bleef sterk spelen en won de set met 25-22.

In de derde set kwam Noord-Macedonië sterk terug in de wedstrijd en won de set met 25-23. In de vierde set was Nederland echter weer de sterkste en won met 25-20.

Na deze overwinning heeft Nederland zich geplaatst voor de kwartfinales van het toernooi. Hierin zal Nederland het opnemen tegen Servië. Deze wedstrijd zal plaatsvinden op donderdag 11 juli.

Het is een geweldig resultaat voor de Nederlandse ploeg, die als underdog aan het toernooi begonnen was. De ploeg heeft laten zien dat ze een serieuze kans maken op het winnen van het toernooi. Nu is het aan bondscoach Vermeulen om zijn ploeg klaar te stomen voor de kwartfinales.