Volendam verovert eerste punt in Eredivisie na remise tegen Heracles

Volendam heeft voor het eerst dit seizoen een punt gescoord in de Eredivisie. Na een spannende wedstrijd tegen Heracles Almelo eindigde de wedstrijd in een remise: 1-1.

De thuisploeg, Volendam, begon sterk aan de wedstrijd en kreeg al snel een kans om de score te openen. Na een mooie actie van aanvaller Jari Vlak werd de bal net naast het doel geschoten. Heracles was ook dichtbij een doelpunt, maar de kopbal van Dario van den Buijs werd gered door doelman Jeroen Houwen.

In de tweede helft begon Heracles sterk en kreeg een aantal goede kansen. Uiteindelijk was het aanvoerder Tim Breukers die de score opende met een prachtige kopbal. Volendam bleef strijden en kreeg nog een paar kansen, maar het was uiteindelijk aanvaller Jari Vlak die de gelijkmaker scoorde.

Hoewel Volendam niet de overwinning behaalde, is het toch tevreden met het behaalde resultaat. Het is voor het eerst dit seizoen dat het team punten pakt in de Eredivisie en dat is een mooie prestatie. Volendam zal nu verder moeten knokken om meer punten te verzamelen en zo te voorkomen dat het weer naar de tweede divisie gaat.