Volendam-spits Mühren na 'bizarre week': 'Onzeker of er morgen een trainer is'

Volendam-spits Mühren na ‘bizarre week’: ‘Onzeker of er morgen een trainer is’

Volendam-spits Arnold Mühren heeft een bizarre week achter de rug. De voormalig international van Oranje kreeg te horen dat zijn trainer, Robert Maaskant, ontslagen was. Mühren is onzeker of er morgen nog een trainer is.

Volendam staat momenteel op de vijfde plaats in de Jupiler League. Maaskant werd dinsdag ontslagen na een reeks slechte resultaten. Mühren is verbaasd over de situatie. “Het is een bizarre week geweest. We hadden het niet verwacht. We hebben veel respect voor Robert en we zijn erg verdrietig dat hij moest vertrekken”, zegt hij.

Mühren is nu onzeker of er morgen nog een trainer is. “We weten niet wie er morgen de leiding zal nemen. Er wordt gezegd dat er een interim-trainer komt, maar we weten niet wie dat zal zijn.”

Mühren hoopt dat de situatie snel opgelost wordt. “We willen zo snel mogelijk een nieuwe trainer hebben, zodat we weer verder kunnen met onze voorbereidingen voor de volgende wedstrijd.”

De spits hoopt dat Volendam weer succesvol kan worden onder de nieuwe leiding. “We hebben een goed team en we willen laten zien wat we kunnen. We hopen dat we ons doel kunnen bereiken en dat we terug kunnen keren naar de Eredivisie.”