'Volendam mag niet onderschat worden door Bosz: 'Kampioenschappen worden juist tegen kleinere clubs gewonnen'

‘Volendam mag niet onderschat worden door Bosz: ‘Kampioenschappen worden juist tegen kleinere clubs gewonnen’

Volendam mag niet onderschat worden door Bosz: ‘Kampioenschappen worden juist tegen kleinere clubs gewonnen’. Dat is wat de Nederlandse voetbaltrainer Peter Bosz onlangs zei. Hij heeft gelijk, want kampioenschappen worden vaak gewonnen door kleinere clubs. Volendam is zo’n club die niet mag worden onderschat.

Volendam is een kleine club met een grote geschiedenis. De club heeft veel successen geboekt in de afgelopen jaren. Ze hebben meerdere keren deelgenomen aan de Eredivisie en hebben ook meerdere keren de KNVB-beker gewonnen. Ze hebben ook meerdere keren deelgenomen aan Europees voetbal.

Volendam heeft een goed team van spelers die allemaal hun best doen om te winnen. Ze hebben een goede mix van ervaren spelers en jonge talenten. De spelers hebben een goede teamgeest en zijn altijd bereid om hard te werken om te winnen.

Volendam mag niet onderschat worden door Bosz. De club heeft een goed team en een grote geschiedenis van successen. Ze hebben ook de potentie om kampioenschappen te winnen. Als Bosz de club serieus neemt, kan hij er zeker van zijn dat Volendam een grote kans maakt om kampioenschappen te winnen.