Vivianne Miedema maakt na bijna een jaar afwezigheid rentree voor Arsenal

Vivianne Miedema maakt na bijna een jaar afwezigheid rentree voor Arsenal

Vivianne Miedema heeft na bijna een jaar afwezigheid haar rentree gemaakt voor Arsenal. De Nederlandse aanvaller had een lange revalidatieperiode achter de rug na een knieblessure die ze opliep tijdens de wedstrijd tegen Manchester City in de Women’s Super League.

Miedema maakte haar rentree in de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur. Ze speelde een belangrijke rol in de overwinning van Arsenal met 4-0. Miedema scoorde twee keer en gaf ook twee assists.

De rentree van Miedema was een grote verrassing voor iedereen, omdat ze al zo lang afwezig was. De aanvaller heeft laten zien dat ze nog steeds een belangrijke speler is voor Arsenal.

Miedema is een van de beste spelers in de Women’s Super League en heeft al veel prijzen gewonnen, waaronder de UEFA Women’s Player of the Year Award in 2019. Ze heeft ook al veel doelpunten gemaakt voor Arsenal, waardoor ze een belangrijk onderdeel is van het team.

Met de rentree van Miedema is Arsenal weer een stap dichter bij het winnen van de Women’s Super League. De aanvaller heeft laten zien dat ze nog steeds een belangrijke speler is voor het team en dat ze een grote impact kan hebben op de resultaten.