Vivianne Miedema blij met rentree bij Oranje: ‘Stond met zenuwen aan de zijlijn’

Vivianne Miedema is blij met haar rentree bij het Nederlands vrouwenvoetbalelftal. Na een lange periode van blessures, was de aanvaller van Arsenal FC dolblij om weer op het veld te staan.

Miedema was afwezig bij de laatste twee interlands van Oranje, maar kon dit keer wel meespelen. “Het was een geweldig gevoel om weer terug te zijn bij Oranje”, vertelde ze na de wedstrijd tegen Noorwegen. “Ik stond met zenuwen aan de zijlijn, maar ik ben blij dat ik weer terug ben.”

Miedema speelde een belangrijke rol in de overwinning van Oranje. Ze scoorde twee doelpunten en gaf een assist. “Ik ben blij dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen aan deze overwinning”, zei ze. “Het is altijd fijn om te scoren, maar het belangrijkste is dat we als team hebben gewonnen.”

Miedema is vastbesloten om haar goede vorm vast te houden. “Ik ga meer trainen en meer wedstrijden spelen om mijn conditie te verbeteren”, zei ze. “Ik ben er klaar voor om mijn beste prestaties te leveren voor Oranje.”

Met haar rentree bij Oranje heeft Miedema laten zien dat ze klaar is om weer op het veld te staan. Ze is vastbesloten om haar beste prestaties te leveren voor het Nederlands vrouwenvoetbalelftal.