Vitesse verslaat NEC in Gelderse derby na dramatische reeks nederlagen

Vitesse verslaat NEC in Gelderse derby na dramatische reeks nederlagen

Vandaag was een gedenkwaardige dag voor de supporters van Vitesse. Na een reeks van zes opeenvolgende nederlagen, heeft Vitesse de Gelderse derby tegen NEC met 2-1 gewonnen.

De wedstrijd begon met een dramatische start voor Vitesse. Na een kwartier spelen, scoorde NEC de eerste goal. Maar Vitesse bleef strijden en kwam terug in de wedstrijd. Na rust scoorde Vitesse twee goals, waarmee de ploeg de overwinning veilig stelde.

De overwinning was extra bijzonder omdat het de eerste overwinning was sinds de reeks van zes nederlagen. De supporters van Vitesse waren dan ook erg blij met deze overwinning.

Deze overwinning is een belangrijke stap voor Vitesse in hun strijd om de play-offs te bereiken. De ploeg staat nu op de zevende plaats in de Eredivisie, maar het team heeft nog steeds een kans om de play-offs te bereiken.

De supporters van Vitesse hopen dat de ploeg deze overwinning als een stimulans kan gebruiken om verder te gaan met winnen. Als Vitesse blijft strijden, dan is er nog steeds een kans dat ze de play-offs kunnen bereiken.