Vitesse brengt Sturing voor de zevende keer terug als interim-trainer

Vitesse brengt Sturing voor de zevende keer terug als interim-trainer

Vitesse heeft vandaag bekendgemaakt dat Edward Sturing voor de zevende keer terugkeert als interim-trainer. Sturing, die al eerder vijf keer als hoofdtrainer en een keer als assistent-trainer bij Vitesse heeft gewerkt, zal de ploeg leiden tot het einde van het seizoen.

Sturing begon zijn carrière bij Vitesse in 2004, toen hij aangesteld werd als assistent-trainer. In 2008 werd hij benoemd tot hoofdtrainer en leidde hij de ploeg naar de KNVB Bekerfinale. In de jaren daarna had hij verschillende posities bij Vitesse, waaronder technisch directeur.

In 2017 keerde Sturing terug als interim-trainer, waarmee hij de ploeg naar een tweede plaats in de Eredivisie leidde. Ook dit seizoen keerde hij terug als interim-trainer, waarmee hij de ploeg naar een derde plaats in de Eredivisie leidde.

Vitesse is blij dat Sturing terug is. “Edward is een ervaren trainer die al veel successen heeft behaald bij Vitesse. We zijn ervan overtuigd dat hij de ploeg kan helpen om het best mogelijke resultaat te behalen dit seizoen”, aldus technisch directeur Mo Allach.

Sturing is ook blij dat hij terug is bij Vitesse. “Ik ben erg blij om terug te zijn bij Vitesse. Ik kijk ernaar uit om samen met de spelers en staf te werken aan een succesvol seizoen”, aldus Sturing.

Met Sturing aan het roer is Vitesse klaar om het seizoen af te maken. De ploeg staat momenteel op de derde plaats in de Eredivisie en heeft nog een kans om Europees voetbal te bereiken. Met Sturing aan het roer is Vitesse klaar om zich voor te bereiden op een spannend slot van het seizoen.