Vitesse bereikt slotfase na overwinning op amateurs, NAC onderuit tegen Quick Boys

Vitesse heeft de slotfase van de KNVB Beker bereikt na een overwinning op amateurs van Quick Boys. De Arnhemmers wonnen met 3-0 in een wedstrijd die gespeeld werd in het stadion van Quick Boys.

Vitesse begon sterk aan de wedstrijd en kreeg al vroeg een penalty. Oussama Darfalou schoot de penalty binnen en zette Vitesse op voorsprong. Vitesse bleef druk zetten en kreeg nog twee kansen, maar deze werden niet benut.

In de tweede helft kreeg Vitesse meer kansen, waaronder een tweede penalty. Oussama Darfalou schoot deze penalty ook binnen en zette Vitesse op een comfortabele 2-0 voorsprong. Vitesse bleef druk zetten en kreeg nog meer kansen, waaronder een derde penalty. Oussama Darfalou schoot ook deze penalty binnen en zette Vitesse op een 3-0 voorsprong.

Vitesse heeft zich hiermee geplaatst voor de slotfase van de KNVB Beker. In de slotfase zal Vitesse het opnemen tegen andere profclubs.

Terwijl Vitesse zich plaatste voor de slotfase, ging NAC onderuit tegen Quick Boys. NAC verloor met 2-1 in een wedstrijd die gespeeld werd in het Rat Verlegh Stadion. NAC begon sterk aan de wedstrijd en kreeg al vroeg een penalty. De penalty werd benut door Elson Hooi en NAC ging met 1-0 aan de leiding.

In de tweede helft kreeg Quick Boys meer kansen, waaronder twee penalty’s. Beide penalty’s werden benut door Quick Boys en zij gingen met 2-1 aan de leiding. NAC probeerde nog wel om de gelijkmaker te scoren, maar dit lukte niet meer en Quick Boys won uiteindelijk met 2-1.

NAC heeft hiermee dus geen kans meer om door te gaan naar de slotfase van de KNVB Beker. Vitesse daarentegen heeft zich wel geplaatst voor de slotfase en zal het hierin opnemen tegen andere profclubs.