Virgil van Dijk: 'Oranje had meer kunnen laten zien tegen Frankrijk'

Virgil van Dijk: ‘Oranje had meer kunnen laten zien tegen Frankrijk’

Virgil van Dijk heeft zijn mening gegeven over de prestatie van het Nederlands elftal tegen Frankrijk. De verdediger van Liverpool was niet tevreden met de resultaten en vond dat Oranje meer had kunnen laten zien.

Van Dijk speelde zelf niet mee in de wedstrijd, maar volgde de wedstrijd vanuit huis. Hij vond dat Oranje een goede prestatie had geleverd, maar dat er meer in had gezeten. “We hadden meer kunnen laten zien tegen Frankrijk,” zei hij. “We hebben een goede wedstrijd gespeeld, maar we hadden meer kunnen doen.”

Van Dijk was ook van mening dat het Nederlands elftal meer druk had moeten zetten op de Franse verdediging. “We hadden meer druk moeten zetten en meer kansen moeten creëren,” zei hij. “We hadden meer moeten aanvallen en meer druk moeten uitoefenen op de verdediging.”

De verdediger van Liverpool was ook van mening dat Oranje meer had moeten werken aan het creëren van kansen. “We hadden meer kansen moeten creëren,” zei hij. “We hadden meer moeten aanvallen en meer druk moeten uitoefenen op de verdediging.”

Van Dijk is ervan overtuigd dat Oranje meer had kunnen laten zien tegen Frankrijk. Hij denkt dat het Nederlands elftal meer druk had moeten zetten op de Franse verdediging en meer kansen had moeten creëren. Als Oranje dit had gedaan, dan denkt Van Dijk dat het Nederlands elftal een betere prestatie had kunnen neerzetten.