Vingegaard leidt Kuss naar overwinning in Vuelta: 'Wil hem terugbetalen'

Vingegaard leidt Kuss naar overwinning in Vuelta: ‘Wil hem terugbetalen’

De Vuelta a España is de derde en laatste grote ronde van het jaar. Deze ronde is een van de meest prestigieuze wielerwedstrijden ter wereld. In deze editie van de Vuelta werd de Nederlander Wilco Kelderman, beter bekend als Kuss, geholpen door zijn ploeggenoot Sepp Vingegaard.

Vingegaard was een van de meest opvallende renners in de Vuelta. Hij kwam als eerste over de finish in de tweede etappe en vervolgens hielp hij Kuss bij het winnen van de derde etappe. Vingegaard was ook degene die Kuss hielp bij het winnen van de Vuelta.

Na afloop van de wedstrijd was Vingegaard duidelijk trots op zijn prestatie. Hij vertelde dat hij Kuss wilde terugbetalen voor al het harde werk dat hij had gedaan om hem te helpen bij het winnen van de Vuelta. “Ik ben erg blij dat ik Kuss heb kunnen helpen bij het winnen van de Vuelta. Het was een eer om hem te helpen en ik ben trots dat ik een klein onderdeel heb kunnen zijn van zijn overwinning. Ik wil hem terugbetalen voor alles wat hij voor mij heeft gedaan”, aldus Vingegaard.

Het is duidelijk dat Vingegaard en Kuss een goede band hebben. Ze hebben elkaar geholpen om de Vuelta te winnen en dat is iets waar ze beiden trots op mogen zijn. Het is ook duidelijk dat Vingegaard Kuss wil terugbetalen voor alles wat hij voor hem heeft gedaan. Dit is een mooi voorbeeld van echte teamgeest en vriendschap in de sport.