Vincent Janssen veroorzaakt puntenverlies voor Royal Antwerp door twee gemiste penalty’s

Vincent Janssen heeft Royal Antwerp puntenverlies bezorgd door twee gemiste penalty’s. De Nederlandse spits kwam in de slotfase van de wedstrijd tegen KV Mechelen in actie. Janssen had de kans om de wedstrijd in het voordeel van Royal Antwerp te beslissen, maar hij miste beide penalty’s.

Het was een teleurstellende avond voor Janssen, die als invaller in de slotfase van de wedstrijd kwam. Hij had de kans om Royal Antwerp naar een overwinning te helpen, maar hij faalde. Janssen miste de eerste penalty en de tweede werd gekeerd door doelman Thomas Kaminski.

Na afloop van de wedstrijd was Janssen erg teleurgesteld. “Ik ben heel erg verdrietig en teleurgesteld dat ik deze penalty’s heb gemist. Ik had de kans om mijn team naar een overwinning te helpen, maar ik heb het niet gedaan”, zei hij.

Het is een harde les voor Janssen, die eerder dit seizoen ook al een penalty miste. Hoewel hij een goede prestatie levert voor Royal Antwerp, is het duidelijk dat hij meer moet doen om zijn team naar de overwinning te helpen. Als hij zijn penalty’s kan verzilveren, kan hij een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van Royal Antwerp.