Vijftien arrestaties bij Klassieker tussen Ajax en Feyenoord, twee agenten gewonden

Vijftien arrestaties bij Klassieker tussen Ajax en Feyenoord, twee agenten gewonden

Vandaag was er een klassieke voetbalwedstrijd tussen Ajax en Feyenoord. De wedstrijd werd gespeeld in het Amsterdamse stadion, maar helaas werd de wedstrijd overschaduwd door een aantal incidenten. Er zijn vijftien arrestaties verricht en twee agenten raakten gewond.

De politie was voorbereid op de wedstrijd en had extra agenten ingezet om de orde te handhaven. Toch kwam het tot een aantal incidenten tussen supporters van beide teams. Er werden vuurwerkbommen afgestoken, er werd gevochten en er werden spandoeken opgehangen.

De politie heeft direct actie ondernomen en vijftien mensen gearresteerd. Ook raakten twee agenten gewond bij de actie. De politie heeft laten weten dat de verdachten worden vervolgd.

Deze incidenten zijn natuurlijk erg vervelend en zeker niet wat je wil zien bij een voetbalwedstrijd. De politie heeft laten weten dat ze de veiligheid van supporters serieus nemen en dat ze niet zullen tolereren dat er geweld wordt gebruikt.

Het is belangrijk dat supporters zich aan de regels houden bij voetbalwedstrijden. We moeten ervoor zorgen dat iedereen veilig kan genieten van de wedstrijd, zonder dat er incidenten plaatsvinden.