Vijf kinderen in Den Haag zijn na het buitenspelen onwel geworden

Vijf kinderen uit Den Haag zijn onwel geworden nadat ze buiten hadden gespeeld. De kinderen, tussen de 5 en 10 jaar oud, speelden in de buurt van hun huis toen ze plotseling onwel werden. Ze werden naar het ziekenhuis gebracht, waar ze voor observatie werden opgenomen.

De oorzaak van hun onwelzijn is nog onbekend. De politie heeft een onderzoek ingesteld om de exacte oorzaak te achterhalen. Er wordt vermoed dat de kinderen iets hebben ingeslikt wat hun onwelzijn veroorzaakte. Er zijn echter geen aanwijzingen dat het iets giftigs was.

De gemeente Den Haag heeft aangekondigd dat er extra maatregelen zullen worden genomen om te voorkomen dat dit soort incidenten zich herhalen. Er zal meer controle komen op de openbare ruimte en er zullen meer voorzieningen worden gecreƫerd om kinderen te beschermen.

De gemeente heeft ook aangekondigd dat er extra voorlichting zal worden gegeven aan ouders over de risico’s van buitenspelen. Ouders wordt geadviseerd om hun kinderen te begeleiden als ze buiten spelen en om op te letten voor mogelijke gevaren.

Het is belangrijk dat kinderen veilig kunnen spelen in de buurt van hun huis. De gemeente Den Haag neemt daarom extra maatregelen om ervoor te zorgen dat dit soort incidenten niet meer voorkomen.