Vijf kinderen in Den Haag worden onwel na buitenspelen

Vijf kinderen in Den Haag zijn onwel geworden na het buitenspelen. Het incident vond plaats op een schoolplein in de stad. De kinderen, die tussen de 6 en 12 jaar oud waren, begonnen plotseling te klagen over hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid.

De ouders van de kinderen hebben direct de hulpdiensten gebeld. Een ambulance en een arts werden naar de school gestuurd om de kinderen te onderzoeken. Na een grondig onderzoek bleek dat de kinderen geen ernstige verwondingen hadden opgelopen. Ze werden echter wel naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

De politie heeft een onderzoek ingesteld om te achterhalen wat er precies gebeurd is. Uit het onderzoek bleek dat er mogelijk sprake was van vergiftiging. De politie heeft de school gevraagd om alle spelers die op het schoolplein aanwezig waren te identificeren en te interviewen.

Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van de vergiftiging is. Er wordt vermoed dat er mogelijk iets giftigs op het schoolplein is gevonden, maar dit is nog niet bevestigd. De politie doet verder onderzoek om de oorzaak van het incident te achterhalen.

Het is belangrijk dat ouders alert blijven als hun kinderen buitenspelen. Zorg ervoor dat u weet wat er speelt op het schoolplein en waar uw kinderen mee bezig zijn. Als er iets verdachts gebeurt, neem dan direct contact op met de politie.