Video-opnames van schutter en mensen in dekking in Praag door omstanders

Afgelopen week werd de wereld geschokt door een schietpartij in Praag, Tsjechiƫ. Omstanders hebben video-opnames gemaakt van de schutter en mensen die in dekking gingen. Deze beelden zijn nu viraal gegaan op sociale media.

De schutter, een jonge Tsjechische man, begon het vuur te openen op een restaurant in het centrum van Praag. Volgens de politie was hij bewapend met een pistool en een geweer. Een politieagent raakte gewond bij de schietpartij.

De video-opnames tonen hoe mensen in dekking gaan en de schutter die rondloopt met zijn wapens. De beelden zijn schokkend en laten zien hoe angstig de mensen waren.

De politie heeft de schutter gearresteerd en hij wordt nu verhoord. Er is nog geen duidelijkheid over wat de motieven van de schutter waren. Er wordt verondersteld dat hij psychische problemen had.

De beelden van de schutter en mensen in dekking hebben veel mensen aangegrepen. Het is een herinnering aan de gevaren die we allemaal kunnen tegenkomen. Het is belangrijk om alert te blijven en je veiligheid te waarborgen.