Vetter verdrietig na behalen WK-brons: 'Had bijna gestopt met meerkampen'

Vetter verdrietig na behalen WK-brons: ‘Had bijna gestopt met meerkampen’

Na het behalen van brons bij het WK meerkampen in Doha, Qatar, was Nederlandse atlete Nadine Vetter verdrietig. Ze had bijna besloten om te stoppen met meerkampen, maar haar prestatie bij het WK gaf haar de motivatie om door te gaan.

Vetter begon haar carrière als meerkampster op jonge leeftijd. Na een aantal succesvolle jaren, begon ze te twijfelen of ze nog wel verder wilde gaan met meerkampen. “Ik had bijna besloten om te stoppen. Ik vond het gewoon te moeilijk en ik vond het ook niet leuk meer”, zei Vetter.

Gelukkig kreeg Vetter de motivatie om door te gaan toen ze uiteindelijk brons won bij het WK. “Ik was zo blij dat ik het had gedaan. Ik had nooit gedacht dat ik zo ver zou komen. Het was echt een grote prestatie voor mij”, zei Vetter.

Vetter is nu weer gemotiveerd om verder te gaan met meerkampen en wil haar prestaties verbeteren. “Ik ben nu weer gemotiveerd om verder te gaan met meerkampen en ik hoop dat ik nog betere resultaten kan behalen”, zei Vetter.

Vetter is een inspiratie voor veel andere atleten die twijfelen of ze door moeten gaan met hun sport. Haar prestatie bij het WK laat zien dat je dingen kunt bereiken als je er hard genoeg voor werkt.