Verwachting: Zondag sneeuw en gladheid in bijna heel Nederland

Verwachting: Zondag sneeuw en gladheid in bijna heel Nederland

Het weer in Nederland gaat de komende dagen veranderen. Volgens de weersvoorspellingen zal er zondag sneeuw en gladheid in bijna heel Nederland voorkomen.

De meeste sneeuw zal vallen in het noorden en oosten van het land, maar ook in het westen en zuiden zal er sneeuw vallen. De meeste sneeuwval wordt verwacht in de provincies Noord-Holland, Utrecht, Flevoland, Overijssel, Gelderland en Drenthe.

De weersvoorspellingen waarschuwen ook voor gladheid. De gladheid zal vooral voorkomen op plaatsen waar de sneeuwval het sterkst is. Dit betekent dat er in deze gebieden voorzichtig gereden moet worden.

Om te voorkomen dat je betrokken raakt bij een ongeluk, is het belangrijk om de weersvoorspellingen goed in de gaten te houden. Als je de weersvoorspellingen volgt, kun je je voorbereiden op de sneeuwval en gladheid die zondag wordt verwacht.

Het is daarom belangrijk om voorzichtig te rijden als je op pad gaat. Zorg ervoor dat je auto goed winterklaar is en houd rekening met de weersomstandigheden. Als je voorzichtig bent, kun je ongelukken voorkomen en veilig op pad gaan.