Vertraging bij reddingsactie bouwvakkers in India, hoop op bevrijding voor einde van de dag

De reddingsactie voor de twee Nederlandse bouwvakkers die in India vastzitten, is vertraagd. De mannen zijn al meer dan een maand gevangen en er is nog steeds geen duidelijkheid over hun bevrijding.

De twee Nederlandse bouwvakkers, bekend als Jeroen en Rob, werden eind juni opgepakt in India. Ze werden beschuldigd van het illegaal bezit van een geweer en het veroorzaken van een schietpartij. Hoewel de twee mannen onschuldig zijn, worden ze nog steeds vastgehouden in een Indiase gevangenis.

De Nederlandse ambassade heeft geprobeerd de twee mannen te bevrijden, maar de Indiase autoriteiten hebben de reddingsactie vertraagd. Er is nog steeds geen duidelijkheid over hun bevrijding. Er wordt verwacht dat de twee mannen voor het einde van de dag bevrijd zullen worden.

De familie van de twee mannen is erg bezorgd. Ze hebben de Nederlandse regering gevraagd om meer druk uit te oefenen op de Indiase autoriteiten om de twee mannen zo snel mogelijk te bevrijden. De Nederlandse regering heeft aangegeven dat ze alles in het werk stellen om de twee mannen te bevrijden.

Hoewel er nog steeds geen duidelijkheid is over hun bevrijding, is er hoop dat de twee mannen voor het einde van de dag bevrijd zullen worden. De familie van de twee mannen blijft hopen dat hun dierbaren zo snel mogelijk naar huis kunnen terugkeren.