Verstappen ontevreden met zesde plaats in laatste training Abu Dhabi, Russell snelste

Verstappen ontevreden met zesde plaats in laatste training Abu Dhabi, Russell snelste

Max Verstappen heeft zijn ongenoegen geuit na de laatste training voor de Grand Prix van Abu Dhabi, waarin hij als zesde eindigde. De Nederlander was niet tevreden met de prestaties van zijn Red Bull-bolide en had het gevoel dat hij meer had kunnen bereiken.

De laatste training in Abu Dhabi werd gedomineerd door George Russell, die de snelste tijd reed in zijn Williams. Hij was meer dan een halve seconde sneller dan de tweede man, Valtteri Bottas. Verstappen eindigde als zesde, meer dan een seconde achter Russell.

Verstappen vertelde aan de media dat hij niet tevreden was met zijn prestaties. “Ik had meer verwacht,” zei hij. “We hebben wat problemen gehad met de auto, dus ik denk dat we meer hadden kunnen doen.”

Hoewel Verstappen niet tevreden was met zijn prestaties, is er nog steeds hoop voor de Nederlander. De laatste training is niet altijd een goede indicator voor de race, dus Verstappen heeft nog steeds een goede kans om een goed resultaat te behalen in de Grand Prix van Abu Dhabi.

Verstappen is een van de meest succesvolle coureurs in de Formule 1 en heeft al veel successen geboekt in zijn carrière. Hij heeft al twee overwinningen behaald in 2020 en is vastbesloten om ook in Abu Dhabi te winnen. Als hij dat lukt, zal hij een grote stap zetten naar het behalen van de wereldtitel.