Verstappen kijkt toe terwijl Russell de snelste tijd neerzet in de eerste training Abu Dhabi

Verstappen kijkt toe terwijl Russell de snelste tijd neerzet in de eerste training Abu Dhabi

Max Verstappen heeft de eerste training voor de Grand Prix van Abu Dhabi gevolgd met een gemengde gevoelens. De Nederlandse coureur zag hoe George Russell de snelste tijd neerzette in de eerste training. Verstappen kon niet meekomen met de rondetijden van Russell en eindigde op de vijfde plaats.

De Britse coureur reed een tijd van 1:36.256 en was daarmee de snelste coureur in de eerste training. Hij was bijna een halve seconde sneller dan Verstappen, die de vijfde tijd reed. Verstappen was ook de enige coureur die in de top vijf stond, waardoor hij de beste Nederlandse coureur was.

Verstappen was niet tevreden met zijn prestatie, maar hij was wel blij dat hij in staat was om de top vijf te bereiken. Hij zei dat hij meer had verwacht van de eerste training, maar dat hij er nog steeds van overtuigd is dat hij in staat is om een goede prestatie neer te zetten tijdens de race.

De tweede training zal later op de dag plaatsvinden en Verstappen zal dan proberen om zijn prestaties te verbeteren. Als hij in staat is om de snelheid van Russell te evenaren, dan zal hij een goede kans hebben om een goede prestatie neer te zetten tijdens de race.