Verstappen kan vertrouwen op zijn snelheid bij GP Mexico volgens Red Bull

Max Verstappen heeft goede hoop voor de Grand Prix van Mexico volgens Red Bull. De Nederlandse coureur heeft zijn teamleider Christian Horner verteld dat hij vertrouwen heeft in zijn snelheid op het Autodromo Hermanos Rodriguez-circuit.

Verstappen heeft al een aantal goede resultaten behaald in Mexico. In 2017 werd hij tweede en vorig jaar werd hij derde. Red Bull is ervan overtuigd dat Verstappen ook dit jaar weer een goede prestatie kan neerzetten.

Volgens Horner heeft Verstappen een goed gevoel bij het circuit en is hij erg vertrouwd met de bochten en de lange rechte stukken. Ook is hij erg blij met de nieuwe motor die Red Bull heeft geïnstalleerd, wat hem nog meer vertrouwen geeft.

Verstappen is er klaar voor om de strijd aan te gaan met zijn concurrenten. Hij is ervan overtuigd dat hij een goede prestatie kan neerzetten en dat hij de race kan winnen. Red Bull is er ook van overtuigd dat Verstappen een goede kans heeft om de race te winnen.

Het is duidelijk dat Verstappen veel vertrouwen heeft in zijn snelheid op het circuit van Mexico. Hij is er klaar voor om de strijd aan te gaan met zijn concurrenten en Red Bull is ervan overtuigd dat hij een goede kans maakt om de race te winnen. Laten we hopen dat Verstappen zijn vertrouwen in zijn snelheid beloond wordt met een overwinning.