Verstappen heeft nog nooit gewonnen in Singapore: opvallend!

Verstappen heeft nog nooit gewonnen in Singapore: opvallend!

Max Verstappen heeft nog nooit gewonnen in Singapore. Dit is opvallend, omdat de Nederlandse coureur als één van de beste coureurs in de Formule 1 wordt gezien. Verstappen heeft al veel successen geboekt, maar de Singapore Grand Prix is een race die hij nog niet op zijn naam heeft weten te schrijven.

De Singapore Grand Prix is een van de meest technisch uitdagende races van het seizoen. De stratencircuit is zeer lastig, met veel bochten en een lange rechte lijn. Het is een race waar veel ervaring en technische kennis nodig is om te winnen. Verstappen heeft echter al veel ervaring opgedaan in de Formule 1, maar hij heeft nog steeds geen overwinning weten te behalen in Singapore.

Verstappen heeft echter wel al goede prestaties geleverd in Singapore. In 2017 werd hij tweede, terwijl hij in 2018 derde werd. In 2019 werd hij vierde, maar hij had de race bijna gewonnen als hij niet was gestopt met mechanische problemen.

Het is duidelijk dat Verstappen de capaciteiten heeft om te winnen in Singapore, maar hij heeft nog steeds geen overwinning weten te behalen. Het is dus opvallend dat Verstappen nog steeds geen overwinning heeft geboekt in Singapore, omdat hij als één van de beste coureurs in de Formule 1 wordt gezien. Misschien dat Verstappen dit jaar wel de overwinning weet te behalen in Singapore.