Verstappen favoriet voor Grand Prix van de Verenigde Staten, Ferrari een outsider

Verstappen favoriet voor Grand Prix van de Verenigde Staten, Ferrari een outsider

Max Verstappen is de grote favoriet voor de Grand Prix van de Verenigde Staten, die dit weekend plaatsvindt in Austin, Texas. De Nederlandse coureur heeft de laatste twee races gewonnen en is daarmee de grote kanshebber voor de overwinning.

Verstappen heeft de afgelopen twee races in Mexico en Brazilië gewonnen, waarbij hij zijn concurrentie ver achter zich liet. Ook in de kwalificatie was hij de snelste, waardoor hij de poleposition heeft bemachtigd voor de Grand Prix van de Verenigde Staten.

Ferrari is een outsider voor de race. Hoewel de Italiaanse renstal de afgelopen jaren vaak de sterkste was, heeft het dit seizoen moeite om mee te doen voor de overwinning. De coureurs Sebastian Vettel en Charles Leclerc hebben dit seizoen nog geen race gewonnen en zullen het dit weekend waarschijnlijk ook moeilijk krijgen om mee te doen voor de overwinning.

Verstappen is dus de grote favoriet voor de Grand Prix van de Verenigde Staten. Als hij wint, zal hij voor het eerst in zijn carrière drie races op rij winnen. Het zal dan ook interessant zijn om te zien of hij dat voor elkaar kan krijgen.